Anhængertræk


Effektiv montering af anhængertræk til din bil


Anhængertræk kan bruges i en lang række situationer. Hvad enten du skal montere cykelstativ, trailer, campingvogn eller andet, kan vi helt sikkert hjælpe. Vi er hurtige og effektive til at montere anhængertræk til din bil - også selvom den ikke er født med det. Som professionelt autoværksted, kan du altid forvente service af topkvalitet hos Tuta’s Auto. 


Som specialist i montering af kroge, er du hos os sikret en professionel og holdbar løsning. Vi gennemgår grundigt bilen og fastmonterer herudfra. Vi anvender kun det bedste udstyr på markedet. Sving forbi vores autoværksted og få montering i højeste klasse.


Vigtig info før du får monteret anhængertræk

Inden du tager ned forbi vores værksted, skal du være opmærksom på de krav, som stilles til din bil bl.a.:

  • Dit anhængertræk skal være monteret fast, og må ikke være aftageligt.
  • Montering må som udgangspunkt kun ske på et momsregistreret værksted.
  • Står du selv for at montere, skal bilen til syn, inden du må anvende krogen.  
  • Med aftagelig krog skal bilen også synes efterfølgende.


Tjek om din bil er egnet

Selvom det er langt de fleste, er det ikke alle biler, der kan få eftermonteret anhængertræk lovligt. Det er derfor smart at tjekke, om lige netop din bil egner sig til eftermontering. Udfyld formularen på færdselsstyrelsens hjemmeside, og bliv klogere på netop dit køretøj. Som erfarne automekanikere, kan du være sikker på, at dine behov er i fokus. Ingen opgave er for stor eller lille. Vi tager imod alle opgaver med åbne arme. Med en lang række kompetencer, er vores faguddannede mekanikere godt rustede til at hjælpe dig. 


Få et uforpligtende tilbudSkal du have monteret krog på dit køretøj? Kontakt vores værksted og få et gratis samt uforpligtende tilbud på en montering hos os. Du får rådgivning og vejledning til konkurrencedygtige priser. Bestil en tid i dag på telefon 53 55 43 21, send en mail til tutas.auto@hotmail.com, eller udfyld vores kontaktformular. Vi sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål.