Hjulskift udført af eksperter


Er det ved at være tid til at skifte hjul eller dæk på bilen? Uanset hvilken årstid og årsag, så er vi hos Tuta's Auto altid klar til at hjælpe dig.Lige nu: Hjulskift fra 149,-

Vi synes hjulskift skal være effektivt og let - gælder også for pengepungen. Derfor har vi skruet et knald godt tilbud sammen. Kontakt os og bestil tid til hjulkskift fra 149,- Du kan fange os på telefon 53 55 43 21 eller på e-mail tutas.auto@hotmail.com.


Vi hjælper med hjulskift i Herlev

Er det tid til et dækskift eller hjulskift? Så tag fat i Tuta’s Auto. Fra vores autoværksted hjælper vi dig i Herlev, Ballerup, Lyngby og omegn. Uanset bilmærke, alder eller model er vi klar på at udføre hjulskift på din bil. 


Uden de rette hjul eller dæk vil kørsel ikke være optimalt, og du vil kunne komme ud for en lang række problemer med bilen og sågar sikkerhed.  


Med en bred vifte af kompetencer fra vores mange år som automekaniker, er vi godt klædt på til at servicere dit køretøj. Vi har samlet et dygtigt team af fagudlærte mekanikere, hvis mål er at give kunderne en god oplevelse. 


Professionelle fagfolk

Hvad enten det er tid til sæsonskift eller du blot har fået nedslidt dine hjul eller dæk hjælper vi gerne med at få dem skiftet. Med dæk- eller hjulskift udført af vores professionelle fagfolk kan du være sikker på, at de bliver monteret korrekt. Vi sørger desuden for at inspicere hjulene eller dækkene inden da, for at være sikker på, at de lever op til kravene.  


Grundig rådgivning og ekspertise

Hvis du har spørgsmål inden vi påbegynder opgaven kan du altid tage fat i os. For os er det vigtigt, at kunden er grundigt afklaret, så de får det rette resultat.

Med vores faglige viden kan vi også rådgive dig angående meget andet end hjulskift. Har du brug for hjælp og ekspertise til eksempelvis montering af anhængertræk, serviceeftersyn, billig aircondition service eller andet, kan du altid tage fat i os.


Vores priser er skruet helt i bund, da vi mener at alle skal have råd til et effektivt hjulskift eller dækskift. Samtidig sørger vi for at holde den høje standard til kvalitet.


Få et uforpligtende tilbud

Du kan hurtigt få en tid til dækskift hos os i Herlev. Når først din bil er på vores autoværksted får vi straks skiftet dine dæk, så din bil igen kan komme ud på vejene. Bestil en tid eller få et tilbud på tlf. 53 55 43 21, send en e-mail til tutas.auto@hotmail.com eller udfyld kontaktformularen direkte gennem hjemmesiden. Så vender vi straks tilbage!