Aircondition service

Topkvalitet til kanon gode priser!


Billig aircondition service i Herlev

Leder du efter et kyndigt autoværksted i Herlev, der kan udføre billig aircondition service til enhver bil? Så tag endelig fat i Tuta’s Auto. Vores dygtige team af fagudlærte bilmekanikere står klar til at hjælpe uanset bilmærke, alder, model eller andet.


Som professionel automekaniker lægger vi stor vægt i at levere holdbare resultater til alle vores kunder. Vores mål er at udføre aircondition service til super gode priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.


Du får altid 3 års garanti på reservedele hos os. Bliver du serviceret under din fabriksgaranti sørger vi for, at den stadig gældende efter du har fået aircondition service hos os i Herlev. Uanset omfanget af din opgave sørger vi for at være omhyggelige og detaljeorienterede, så vi kan sende din bil afsted med god samvittighed.


Danmarks billigste aircondition service

Vi lægger stor vægt på gennemsigtighed og ærlig kommunikation med vores kunder. Derfor sørger vi også for at have klare og tydelige priser på vores ydelser, så du er afklaret inden vi påbegynder din opgave. Hos os får du billig aircondition service uden at gå på kompromis med hverken kvaliteten af håndværket eller serviceniveauet.


I øjeblikket har vi sat priserne helt i bund:

  • 1,1. R134A - 419 kr service inkl 100g kølemiddel - ekstra g koster 2,5 kr inkl. afgifter og moms (Normalpris 995,-)
  • 1,2. 1234YF - 649 kr. service inkl 50g kølemiddel - ekstra g koster 3 kr inkl afgifter og moms (Normalpris 1.695,-)


Et autoværksted du kan regne med

Hos Tuta’s Auto har vi stor faglig stolthed og sætter stor ære i vores arbejde. Derfor føler vi os forpligtede til at leve op til både dine og vores egne tårnhøje krav. På trods af vores super billige priser gør vi stadig en dyd ud af vores arbejde fra start til slut. 

Vores automekanikere lægger stor vægt på at overholde aftaler og tider, så du hurtigt kan komme ud på vejene igen uden bekymringer. Vi hjælper også med andre ydelser såsom dækskift, serviceeftersyn og reparation af bil.


Få tilbud på reparation eller service

Kunne du tænke dig at bestille tid til billig aircondition service hos os? Med autoværksted på Knapholm 3 hjælper vi dig nær Ballerup, Lyngby, Herlev og omegn. Ring og få et tilbud på telefon 53 55 43 21, e-mail tutas.auto@hotmail.com eller udfyld kontaktformularen her på siden.