Anhængertræk

Få den absolut bedste kvalitet


Effektiv montering af anhængertræk til din bil

Overvejer du en montering af anhængertræk på din bil? Hos Tuta’s Auto klarer vi gerne opgaven. Som specialist på området har vi de rette kompetencer til at udføre montering af anhængertræk på stort set alle bilmærker og modeller uanset alder. Vi sørger altid for at anhængertrækket passer til netop din bil, så den sidder godt fast mange år fremadrettet.


Et anhængertræk kan benyttes til mange forskellige ting: 

  • Skal du på bilferie med campingvognen? 
  • Skal cyklerne med til sommerhuset? 
  • Skal traileren fyldes med skrot til skrotpladsen? 


Dette er blot nogle af de mange situationer, hvor anhængertræk er nødvendigt. 


Selvom din bil ikke er født med anhængertræk, er det i langt de fleste tilfælde muligt at få monteret. Med et kyndigt hold af professionelle automekanikere kan vi hurtigt inspicere din bil for at finde ud af, om det er muligt. Du kan altid kontakte vores autoværksted i Herlev, hvis du har yderligere spørgsmål.


Dette skal du vide inden montering af anhængertræk

Inden du tager ned forbi vores værksted, skal du være opmærksom på de krav, som stilles til din bil bl.a.:

  • Montering af anhængertræk skal være permanent og må ikke være aftageligt.
  • Montering må som udgangspunkt kun ske på et momsregistreret værksted.
  • Står du selv for at montere, skal bilen til syn, inden du må anvende krogen.  
  • Med aftagelig krog skal bilen også synes efterfølgende.


Tjek om din bil er egnet til anhængertræk

Selvom det er langt de fleste, er det ikke alle biler, der kan få eftermonteret lovligt. Det er derfor smart at tjekke, om lige netop din bil egner sig til montering af anhængertræk. Udfyld formularen på færdselsstyrelsens hjemmeside, og bliv klogere på netop dit køretøj. 

Som erfarne automekanikere, kan du være sikker på, at dine behov er i fokus. Ingen opgave er for stor eller lille til os. Vi tager imod alle opgaver med åbne arme. Med en lang række kompetencer, er vores faguddannede mekanikere godt rustede til at hjælpe dig. 


Trænger din aircondition til en kærlig hånd? Så hjælper vi også gerne. Lige nu kan du hos os få Danmarks billigste aircondition service i Herlev


Få et uforpligtende tilbud

Skal du have monteret krog på dit køretøj? Kontakt vores autoværksted og få et gratis og helt uforpligtende tilbud. Du får rådgivning og vejledning til konkurrencedygtige priser. Med base på Knapholm 3 servicerer vi dig i Herlev, Lyngby, Ballerup og omegn.


Bestil en tid i dag på telefon 53 55 43 21, send en mail til tutas.auto@hotmail.com, eller udfyld vores kontaktformular. Vi sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål.