Klargøring til syn


Kom trygt og sikkert gennem synstjekket


Er det snart tid til syn, eller er din bil allerede indkaldt? I Danmark skal alle nye biler til et obligatorisk synstjek fire år efter de er indregistreret. Herefter indkaldes du til syn hvert andet år i hele bilens levetid.


Synstjekket er lovpligtigt og her kontrolleres der både for bilens sikkerhed, ydeevne og miljøpåvirkning. Dumper din bil synet, skal fejl og mangler udbedres, før du igen kan køre lovligt i bilen. 


Hos Tuta’s Auto kender vi til alle dele af bilen. Med en bred vifte af kompetencer og mange års erfaring i ryggen, sikrer vores faguddannede automekanikere en grundig og effektiv gennemgang af hele din bil, hvor selv små fejl hurtigt lokaliseres. Vi kender alle regler og lovkrav, og vi rådgiver altid dig til den bedste løsning.


Ikke alle fejl er kritiske, og med en faglig vurdering, fastslår vi hvorvidt fejlen kræver en reparation, for at bilen kan gå igennem synet. Det er således dit valg, om du ønsker, at vi skal udbedre skaderne. Klargøring af alle biler

Uanset model, mærke og alder på din bil, kan vores dygtige mekanikere hjælpe dig. Vi gennemgår minutiøst alt fra bremser og motor, til styretøj, lygter og bilens forskellige filtre for at sikre deres funktionalitet.


Lever dele af din bil ikke op til gældende lovkrav, modtager du altid et uforpligtende tilbud på reparation.

Vi udfører aldrig et stykke arbejde, uden at vi har aftalt hvad der skal laves og til hvilken pris. Vi sætter en ære i professionel rådgivning, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål omkring klargøring til syn. Få et tilbud på klargøring af din bil til syn

Vil du være sikker på at komme trygt gennem synstjekket? Lad os tage et grundigt kig på hele din bil, så du ikke kører til synshallen med skader eller fejl på bremser eller styretøj. Ring til os i dag på telefon 53 55 43 21, eller skriv en mail til tutas.auto@hotmail.com, så giver vi dig et godt tilbud.