Serviceeftersyn

Vi klarer alle bilmærker


Komplette serviceeftersyn efter alle kunstens regler

Skal du have udført serviceeftersyn nær Herlev, Ballerup, Lyngby og omegn? Så tag fat i Tuta’s Auto. I takt med at bilen bruges, slides både dæk og vitale dele ned og ydeevnen forringes. Det anbefales derfor, at du løbende får foretaget et syn af din bil, og gerne én gang om året, for at sikre at bilen altid er driftsikker. Med et serviceeftersyn sørger du for både din egen og dine medtrafikanters sikkerhed på vejene. Ligeledes sikrer du, at du altid får mest muligt ud af bilens ydeevne og brændstoføkonomi, alt i mens bilens levetid forlænges. 


Fra vores autoværksted i Herlev gennemgår vores dygtige automekanikere hele din bil, hvor vi effektivt kan lokalisere potentielle fejl eller dysfunktioner på bilen. Det er vigtigt at behandle fejl i tide, inden de udvikler sig til alvorlige skader, der kan ende med høje værkstedsregninger. Vi anbefaler altid, at få kontrolleret din bil, hvis du oplever nedsat ydeevne på blandt andet bremser eller dæk, oplever at bilen opfører sig anderledes end den plejer eller hvis du hører mærkelige lyde fra eksempelvis bilens motorrum. 


Det er essentielt, at alle dele af din bil fungerer optimalt. Er dine bremser slidte, betyder det en nedsat bremseevne, der kan resultere i farlige situationer i trafikken. Overlad trygt din bil til os, og vi garanterer, at du bevarer køreglæden og får en bil tilbage i absolut topform.


Vi følger altid fabrikanternes forskrifter

Uanset hvilken bil du kører, har fabrikanten en række forskrifter bilens skal serviceres efter, hvis du ønsker at bibeholde fabriksgarantien. Derfor udfører vi naturligvis serviceeftersyn, der følger alle bilfabrikanternes forskrifter. Vi kan servicere alle bilmærker og modeller, hvor vi kontrollerer minimum 34 kritiske punkter på bilen, og sikrer os at disse fungerer korrekt. Vi påfylder ligeledes olie, nødvendige væsker og udskifter filtre, hvis dette er nødvendigt. 


Er din bil fortsat omfattet af fabriksgarantien, sikrer vi at din servicebog, enten fysisk eller digital, bliver stemplet korrekt, hvorved du kan opretholde bilens garanti. 

Udover serviceeftersyn hjælper vi også med mange andre ydelser. Med mange års erfaring og et kompetent team af automekanikere tilbyder vi bl.a. montering af anhængertræk på din bil, hjulskift, billig aircondition service og meget mere. Alt sammen fra vores autoværksted i Herlev til super gode priser. 


Indhent et tilbud på serviceeftersyn

Er det ved at være tid til et grundigt serviceeftersyn i Herlev? Book en tid i dag, eller få et uforpligtende tilbud. Vi skræddersyer alle tilbud, hvor vi blandt andet tager højde for datoen på dit sidste syn, bilens alder og dit kørselsmønster. Fra vores værksted på Knapholm 3 hjælper vi dig der har behov for serviceeftersyn i Herlev, Ballerup, Lyngby og resten af Storkøbenhavn. 


Kontakt os på telefon 53 55 43 21, eller send os en e-mail på tutas.auto@hotmail.com.